HTML

Zalakaros szállás - Laci apartman

Blogunkban szeretnénk népszerűsíteni Zalakaros városát, Illetve szeretnénk bemutatni a Laci Apartmant.

Friss topikok

Zalakaros és a kitűnő Laci apartman

2013.05.23. 15:43 Laci Apartman

Zalakaros apartman és szállás

 

Zalakaros a nyugalomról és a pihenésről elhíresült város. A turisták kedvenc kikapcsolódási helye az élményfürdő strand és a termálfürdő. A Balaton közelsége miatt is igen népszerű a virágváros, mely rengeteg látnivalóval várja kedves vendégeit. Az igen dimbes-dombos tájegysége miatt, csak úgy vonza a bakancsos turizmus szerelmeseit. Rengeteg sportolási lehetőségre nyílik alkalom legyen az foci, tenisz, lovaglás, kerékpározás, úszás.
Zalakaros látnivalók és programok

 

Eme gyönyörű kis festői városban található a Laci apartman, mely kétszintes és 4db 2+2 fős lakásokból áll. Az apartmanház nagy zárt udvarán lehetőség van gépkocsi beállási lehetőségre, illetve a kert végében tudunk kerti grillezésre és bográcsozásra helyet biztosítani az udvari pavilon mellett. Lakásaink mind külön bejáratúak, és széffel vannak ellátva. A szállás szép kártya elfogadóhely, ezzel is előnyben részesítve a pihenőkártyásokat. Az apartman csak 250 méterre van a híres gyógy és termálfürdőtől, és szinte a centrumban helyezkedik el, mely 100 méterre található. A centrum közelsége ellenére mégis egy csendes kis nyugodt utcában helyezkedik el a Laci apartman, illetve a kis Laci apartmanház. Szobáink igényes és családias berendezéssel vannak ellátva, illetve tv is található az összes nappaliban. Konyháink is teljesen felszereltek edényekkel, evőeszközökkel. Ha Zalakaros vagy az apartman elnyerte tetszését, akkor kérem tekintse meg weboldalunkat, ahol megtalálható a Zalakaros apartman árak és akciók menüpont is. " Jöjjön el hozánk karosra a kiválló laci apartmanba! "


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szállás apartman zalakaros apartmanház laci apartman

A bejegyzés trackback címe:

https://zalakaroslaciapartman.blog.hu/api/trackback/id/tr55314662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása